Pas pak Stop me Saimir Kodra dhe Gentian Zenelaj ne Tv Klan (26 Janar 2021)

#Stop #TvKlan | Një format satiro-investigativ nga #SaimirKodra & #GentianZenelaj.SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on YouTube for more videos!Për më shumë informacion...

#tv klan #televizioni klan #klan youtube #emisioni stop #saimir kodra


Комментарии ( 0 )

Сначала новые
Сначала старые
Сначала лучшие

Введите любое имя и нажмите войти
Войти